Orlovi poraženi od Belgije svojim greškama: Nismo iskoristili naše šanse

Uglavnom znamo šta želimo za ono što nas očekuje 19. novembra, rekao je selektor Srbije

16.11.2023. 08:19
  • Podeli:
vladimir stojkovic piksi fss-65245d0061d43.webp Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Belgije u prijateljskoj utakmici u Levenu sa 1:0 (1:0). Meč je trebalo da se igra u Briselu, ali je zbog lošeg vremena "preseljen" u Leven i odigran je bez publike.

Jedini gol postigao je Janik Karasko u drugom minutu posle velike greške Strahinje Pavlovića i loše intervencije Predraga Rajkovića. Golman Srbije iskupio se kasnije sa nekoliko odličnih intervencija.

Najbolje prilike za izjednačenje propustio je Filip Đuričić, koji je u 31. minutu pogodio stativu, a u 89. minutu prečku.

Selektor Srbije Dragan Stojković je stava da su Orlovi u Levenu imali veoma važnu proveru za predstojeću utakmicu koja je poslednja i odlučujuća u kvalifikacijama za EP 2024. u Nemačkoj.

"Generalno dobra provera za mnogo važniji meč koji nas očekuje. Plan je bio da napravimo rotaciju u timu, jer nas čeka važniji meč protiv Bugarske. Odigrali smo u drugom poluvremenu mnogo bolje, imali posed, nekoliko šansi koje nismo iskoristili. Pokazali smo reakciju posle tog prvog poluvremena i gola koji smo primili posle greške. Uglavnom znamo šta želimo za ono što nas očekuje 19. novembra. U mislima nam je, ponavljam, meč u Leskovcu, okrećemo se njemu, znamo šta želimo", rekao je Stojković.

Srbija u nedelju dočekuje Bugarsku u Leskovcu u odlučujućem meču za plasman na EURO.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()