Orlovi sleteli u bazu: Fudbaleri Srbije stigli u Augzburg, navijači ih dočekali ovacijama

Srpski tim smešten je u hotelu "Maksimilijans" u samom centru grada

11.06.2024. 20:59
  • Podeli:
orlovi stigli u augzburg, fudbaleri srbije, fudbalska reprezentacija srbije - 11 jun 2024 - foto TANJUG NEMANJA JOVANOVIĆ (2)-6668a7058c73b.webp Foto: TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ

Fudbalska reprezentacija Srbije stigla je večeras u Augzburg, grad nedaleko od Minhena, gde će biti baza tokom Evropskog šampionata.

Srpski tim smešten je u hotelu "Maksimilijans" u samom centru grada, a dočekali su ih i navijači, sa zastavama i dresovima.

Ovacijama su pozdravljeni Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, selektor Dragan Stojković...

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

U hotelu će, za razliku od Katara, boraviti samo fudbaleri i stručni štab na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, kao i predsednik Dragan Džajić, generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga.

Već sutra Srbija će odraditi prvi trening, a prvi meč na EURO igra u nedelju protiv Engleske u Gelzenkirhenu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()