Orlovi u laganom padu na FIFA rang listi

Prvo mesto i dalje zauzima Argentina

26.10.2023. 19:29
  • Podeli:
fudbaleri srbija tanjug-652fbfbe3ae0c.webp Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Reprezentacija Srbije nazadovala je za jednu poziciju na najnovijoj rang listi Međunarodone fudbalske federacije (FIFA), koja je objavljena danas.
Srbija trenutno zauzima 29. mesto sa 1.525,40 bodova.

Prvo mesto i dalje zauzima Argentina sa 1.861,29 poena, dok je Francuska druga sa 1.853,11. Na trećoj poziciji se nalazi Brazil sa 1.812,20 bodova.

Potom slede Engleska, Belgija i Portugalija, koja je napredovala za dve pozicije i sada je šesta. Iza njih su Holandija, Španija, Italija i Hrvatska, koja je pala za četiri mesta i sada je deseta na rang isti FIFA.

Naredna rang lista FIFA biće objavljena 30. novembra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()