"Ostajemo prijatelji": Saša Ilić više nije trener fudbalera Nižnjeg Novgoroda

Ilić je početkom maja preuzeo ruski klub, a uspeo je u plej-ofu da izbori opstanak u ruskoj Premijer ligi

05.10.2024. 19:11
  • Podeli:
saša ilić profimedia-663619cee7fc0.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbalski trener Saša Ilić više nije šef stručnog štaba Nižnjeg Novgoroda, saopštio je danas ruski klub. U saopštenju se navodi da su Ilić i Nižnji Novgorod sporazumno raskinuli ugovor.

"Zahvaljujemo se Iliću na profesionalnosti. Naravno, ostaćemo dobri prijatelji. Ne opraštamo se, već kažemo: 'Doviđenja'", navodi se u saopštenju ruskog kluba.

Ilić je početkom maja preuzeo ruski klub, a uspeo je u plej-ofu da izbori opstanak u ruskoj Premijer ligi.

Nižnji Novgorod je ranije danas odigrao bez pobednika, 2:2 sa ekipom Akrona u 11. kolu ruske Premijer lige.

Nižnji Novgorod se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli nacionalnog prvenstva sa 11 bodova iz 11 utakmica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()