Otkriven identitet ubijenog Grka u Atini

Momak je izboden, ali su informacije o trenutku smrti nepotvrđene

08.08.2023. 11:18
  • Podeli:
Sukob navijaca-64d1d546a2e2d.webp Foto: Twitter

Posle velikog sukoba navijača u Grčkoj, jedan navijač AEK-a je ubijen od strane vatrenih pristalica Dinama, a objavljeno je da se radi o 22-godišnjem Mihalisu Kacurisu.

Kacuris se zadesio u kobnoj noći u okolini stadiona AEK-a kada su navijači Dinama ušli u sukob sa pristalicama domaćeg kluba.

Momak je izboden, ali su informacije o trenutku smrti nepotvrđene.  

Utakmica grčkog AEK-a i zagrebačkog Dinama odložena je zbog epiloga tuče navijača.

"Danas naša Elefsina tuguje za Mihalisom,
Danas Elefsina oplakuje svoje dete.

Mihalis, prijatelj AEK-a, je još jedna žrtva nasilja navijača. Netrpeljivosti i nasilju nije mesto na terenima, ali ni u društvu", piše u poruci prijatelja porodice preminulog navijača.

Grčki poratal "NewsIT" prenosi detalje ubistva.

"Navijača AEK-a izboli su huligani Dinama. Pogodili su arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Povreda je uzrokovala njegovu smrt u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je 29-godišnjak pao, ostali huligani su ga gazili i udarali palicama po glavi dok je ležao na zemlji", piše pomenuti portal.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()