Otkrivene poruke čelnika Barselone o Mesiju i njegovim ucenama

UO, kojim je tada predsedavao Žozep Marija Bartomeu, razmenio je poruke u kojima je Argentinac nazvan "hormonskim patuljkom"

12.01.2023. 15:42
  • Podeli:
Barselona grb-63c01c4b6039d.webp Foto: Profimedia

Nova sramota FK Barselona, iz vremena kada je klubom predsedavao Đozep Maria Bartomeu, isplivala je kada je elPeriodico.com javno objavio telefonske poruke u kojima se Loonel Mesi pominje kao "hormonalni patuljak“ ili "pacov iz kanalizacije“. U nekim porukama se pominju i Žerar Pike, Đoan Laporta ili Serhio Buskets

Na procurelim skrinšotovima vide se poruke Romana Gomeza Pontija, bivšeg šefa pravne službe Barselone. U prepiskama su učesvovali Bartomeu, Oscar Grau, Žordi Moik, Oriol Tomas, David Belver, Pančo Šroder i Havier Sobrino.

Ove poruke datiraju od 31. januara 2021, na dan kada je 'El Mundo' objavio deo Mesijevog ugovora. Kontekst koji je Gomez Ponti iskoristio da prekomerno uvredi Mesija nazivajući ga "pacovom iz kanalizacije“ i "hormonskim pacovom“.

"Barto, stvarno, ne možeš biti tako dobar čovek sa ovim kanalizacionim pacovima. Klub mu je dao sve i povinovao se njegovoj diktaturi transfera, obnovama, sponzorima samo za njega... 

Nikada to neću moći da uradim, ali Pinto, obnavljanje Suareza i Albe, ili provizija za Fatija treba da se doda brojkama njegovog ugovora? Imao je ugovor? I iznad svega gomilanje ucena i uvreda koje smo klub i mi koji radimo pretrpeli od ovog hormonskog patuljka koji Barsi duguje život. Ah. 

Ali kada stvari krenu naopako (pandemija) ti primiš poruku: "Predsedniče, smanji platu drugima, ali ne diraj mene i Luisa (Suareza). Nadam se da će marširati kroz ravnodušnost naroda, što je najgora stvar koja mu se može desiti" , prenosi elPeriodico.com.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()