Ova dvojica igrača Reala nisu hteli da pucaju penal protiv Sitija: Anćeloti otkrio i razlog

S razlogom su se povukli u penal seriji

18.04.2024. 10:28
  • Podeli:
anćeloti-6620d90f7d3d6.webp Foto: AP Photo/Dave Thompson

Svi sem dvojice igrača Reala hteli su da pucaju penal protiv Mančester Sitija u revanšu četvrtfinala Lige šampiona, otkrio je trener "kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti.

U pitanju su Eder Militao i Federiko Valverde, dok je Anćeloti svojim objašnjenjem jasno stavio do znanja da im ne zamera ništa. na kraju, Madriđani su se radovali i prošli su u polufinale.

"Jedanaesterci su lutrija, ali igrači su imali puno samopouzdanja i mnogi su hteli da pucaju. Jedino je Militao rekao da ga Ederson predobro poznaje", rekao je Italijan, pa objasnio gde je "nestao" Valverde:

"Ako vam igrač kaže da je jako umoran, zamenite ga".

S druge strane, njegov sin Davide, inače pomoći trener, dotakao se onih koji su šutirali.

"Četiri-pet minuta pre kraja počnete da razmišljate o penalima. Složio sam petoricu u glavi, Džud je dobar izvođač, kao i Lukas Vaskez, Naćo ima puno iskustva i osobnosti, a Ridiger, an primer, ima m**a. Napisao sam pet imena i pokazao Karlu i Kepi. Neke smo malo promenili i ispalo je odlično", rekao je on.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()