Ovako kladionice vide šanse Srbije protiv Engleske

Ekipa Gereta Sautgejta jedan je od favorita za osvajanje EURO 2024

16.06.2024. 12:51
  • Podeli:
Tan2024-06-1519180880_8 strahinja pavlović foto nemanja jovanović-666ec3a2ca808.webp Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Fudbaleri Engleske i Srbije odigraće ove nedelje sa početkom u 21 sat utakmicu prvog kola grupne faze grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. 

Meč se igra u Gelzenkirhenu, a prema kladionicama veliki favorit za pobedu je reprezentacija Engleske.


Ekipa Gereta Sautgejta jedan je od favorita za osvajanje EURO 2024, a turnir u Nemačkoj Englezima je nova nada za trofej. Jer, engleska reprezentacija sa velikih turnira ima samo jednu titulu, osvojenu davne 1966. godine kad je pred svojim navijačima osvojila titulu prvaka sveta.

Na prošlom Evropskom prvenstvu, Engleska je poražena u finalu - posle izvođenja penala bolja je bila Italija. Engleska ima i dva treća mesta sa EP iz 1968. i 1996. godine. 

Reprezentaciji Srbije ovo je prvi nastup na EURO pod tim imenom i prvi posle 24 godine kad je na EP u Belgiji i Holandiji nastupala pod nazivom Srbija i Crna Gora.

Prema kladionicama, Engleska je veliki favorit protiv Srbije. Na pobedu Sautgejtove ekipe koeficijent 1.45, a za trijumf tima Dragana Stojkovića Piksija čak 7.40. Kvota na remi je 4.60.

Očekivani sastav Srbije

V. Milinković-Savić, Milenković, Spajić (Veljković), Pavlović, Živković, Kostić, Gudelj,  Ilić (Lukić), S. Milinković Savić, Vlahović, Mitrović.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()