Ovako se bodri reprezentacija: Novosađani pokazali kakvi su carevi - livada, himna i pečenje

Televizor na travi, gajbice za sedenje, dobra klopa i piće...

Autor: Web UNA Srbija
20.06.2024. 15:42
  • Podeli:
navijači srbije instagram 192_rs-66743179a93cb.webp Foto: Instagram/PrintScreen/192_rs

Cela Srbija prati utakmicu Srbije protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu u fudbalu, koja se igra na stadionu u Minhenu. Navijači su opremljeni dobrim raspoloženjem, ali i pićem i hranom. 

Jedna takva zanimljiva scena stiže iz Novog Sada i nesumnjivo se može proglasiti za najinteresatniju scenu ovoga dana. 

Ni pakleno topao dan i temperature koje idu i do 40 stepeni nisu sprečili navijače Orlova da uživaju u fudbalu na otvorenom i uz dobro pečenje. 

Snimak koji je objavljen na društvenim mrežama pokazuje kako su se komšije u ulici Pariske komune u Novom Sadu okupile ispred lokalne prodavnice kako bi ispratile utakmicu Srbija - Slovenija na Evropskom prvenstvu.

Televizor na travi, gajbice za sedenje, dobra klopa i piće. Svi oni ustali su kada je intonirana himna "Bože pravde", a u pozadini se može videti i kako se na ražnju vrti jagnje. 

Još samo da i Orlovi odigraju dobro, pa da pečenje bude još slađe. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()