'Ovakve stvari se ne viđaju svaki dan': Delije se oglasile važnim saopštenjem pred nastavak SLS

Prvi meč crveno-belih je na programu 10. februara od 16.30

03.02.2024. 14:07
  • Podeli:
Delije.jpg Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

Zimska pauza se bliži kraju, i već narednog vikenda očekuje nas početak prolećnog dela sezone kada je reč o Superligi Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde će u prvom kolu prolećnog dela na stadionu "Rajko Mitić" dočekati ekipu Voždovca, a taj susret je na programu u subotu, 10. februara od 16.30.

Crveno-beli očekuju veliku podršku navijača, a tim povodom, oglasile su se i najvatrenije pristalice crveno-belih, Delije Sever, čije saopštenje prenosimo:

"Polako se bliži nastavak prvenstva u fudbalu. Prva uakmica je 10. februara na Marakani protiv Voždovca. Delije će na ovoj utakmici pokušati da naprave navijački spektakl koji do sada na Severu sigurno nije viđen, a verovatno ni u širim okvirima. Na vreme se oglašavamo kako bi istakli svim navijačima koliko je važno doći na ovu utakmicu i pre svega popuniti severnu tribinu. Do utakmice ćemo se još par puta oglasiti i do mere, do koje je to moguće, malo više uputiti ljude o samom spektaklu koji se sprema. Zato, već sada, upišite u kalendar 10.2. i spremajte se. Ovakve stvari se ne viđaju svaki dan!", navodi se u saopštenju Delija.

Podsetimo, klub iz Ljutice Bogdana se nakon jesenjeg dela sezone nalazi na drugom mestu na tabeli sa bodom manje od prvoplasiranog Partizana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()