Ovo je čekao ceo svet: Ronaldo otkrio gde će završiti karijeru

Šokirao priznanjem

27.08.2024. 20:00
  • Podeli:
cristiano ronaldo reuters-6683e540bb037.webp Foto: Reuters

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo najavio je danas da će, po svoj prilici, završiti karijeru u saudijskom klubu Al Nasr za koji trenutno igra.

"Ne znam da li će se to dogoditi u bliskoj budućnosti ili za dve ili tri godine, ali možda će se desiti u Al-Nasru. Osećam se dobro u ovoj zemlji i u ovoj ligi, tako da ću najverovatnije završiti karijeru u Al-Nasru", rekao je Ronaldo, prenosi portal SoccerNews.

Prema rečima naslovljenog igrača, veoma mu je drago što ima priliku da igra u šampionatu Saudijske Arabije i za sada bi voleo da nastavi da igra za klub. 

Petostruk osvajač Zlatne lopte, uprkos teškom Evropskom prvenstvu na kojem nije uspeo da postigne pogodak ni u jednom od pet mečeva i imao je najviše udaraca na turniru bez gola, veteran je ponovio želju da nastavi da predstavlja Portugal.

"Kada odem iz reprezentacije, neću nikome unapred reći i to će biti veoma spontana odluka sa moje strane, ali i veoma dobro promišljena. Trenutno želim da pomognem reprezentaciji u predstojećim utakmicama. Pred nama je Liga nacija i zaista bih voleo da igram", rekao je Ronaldo.

Upitan da li bi mogao da se oproba u trenerskom poslu, Ronaldo je rekao da trenutno ne razmišlja o tome da bude trener prvog tima ili bilo kojeg tima.

"Ne pada mi na pamet, nikad nisam razmišljao o tome. Ne vidim da ću se baviti time u budućnosti. Vidim sebe u drugim stvarima van fudbala, ali samo Bog zna šta nosi budućnost", zaključio je Ronaldo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()