'Ovo nije realno': Snimak Georgine i Ronalda iz saune nije za one sa slabim srcem

Od njene poze se vrti u glavi

19.07.2024. 23:00
  • Podeli:
Ronaldo Georgina-649ede315007d.webp Foto: Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji, Kristijano Ronaldo, i njegova verenica, Georgina Rodrigez, oduševili su pratioce snimkom koji su izbacili na društvene mreže.

Rodrigez je objavila video njih dvoje iz saune, koji je za veoma kratko vreme imao više miliona reakcija i pregleda na Instagramu.

Nakon napornog treninga, oni su neko vreme proveli u sauni, te su rešili da se istegnu, a sve su to zabeležili kamerom.

Ne treba spominjati izgled fudbalske zvezde, koji decenijama trenira i vodi zdrav život, ali ga u stopu prati njegova izabranica, što je mnoge oduševilo.

"Vas dvoje niste normalni", "Au, kako izgledate", "Svaka čast", "Ovo nije realno", "Koliko su prezgodni", samo su neki od brojnih komentara na mrežama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()