Ovo se neće svideti navijačima Reala: Marselo se naosvajao trofeja, ali ovaj mu je najdraži

U velikom finalu Kopa Libertadores njegov Fluminense po prvi put u istoriji postao je šampion Južne Amerike

05.11.2023. 13:00
  • Podeli:
marselo tanjug ap-6547832ed7155.webp Foto: Tanjug/Ap/Alexandre Brum

Brazilski fudbaler Marselo naosvajao se trofeja u karijeri, ali je u subotu uveče osvojio, kako kaže, najvažniji do sada.

U velikom finalu Kopa Libertadores njegov Fluminense je posle produžetaka savladao Boku Juniors rezultatom 2:1 (1:0) i po prvi put u istoriji postao šampion Južne Amerike.

Marselo je ušao u krug retkih igrača koji su osvajali evropsku Ligu šampiona i južnoamerički Kopa Libertadores.

U karijeri je osvojio 27 trofeja do sada, od čega čak pet pehara Lige šampiona.

Ali, ništa od toga mu nije značilo kao ova pobeda.

"Real će razumeti. To je moja najvažnija titula, na klupskom nivou, jer me je Fluminense podigao. Osvojio sam veoma važnu titulu sa svojim omiljenim klubom, onim koji mi je dao sve da napravim karijeru, sa ljudima koji su me videli kako se razvijam. Ne postoji ništa više zadovoljavajuće od toga. To je neprocenjivo", rekao je Marselo za ESPN.

Svet su obišle slike Marselovih suza nakon što je Džon Kenedi u 99. minutu postigao gol za 2:1 i kasniju titulu Fluminensea.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()