Ovo sve delije zanima: Evo da li će Dragović igrati na derbiju

Imao je Vladan Milojević prethodnih dana prave glavobolje, zbog povreda veoma bitnih igrača

08.03.2024. 18:32
  • Podeli:
Aleksandar Dragović-651de18fdcac5.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinović/Tanjug

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 17.00 na Marakani dočekati ekipu Partizana, u 172. večitom derbiju.

Imao je Vladan Milojević prethodnih dana prave glavobolje, zbog povreda veoma bitnih igrača, pre svega Aleksandra Dragovića i Uroša Spajića, dok je Vladimir Lučić i definitivno bio "isključen" iz protokola zbog teške povrede.

Situacija sa Spajićem bila je znatno blaža, te se on u potpunosti oporavio i biće spreman za derbi.

Kako nezvanično saznaje Telegraf, i Aleksandar Dragović će se naći u sastavu za sutrašnji meč, što je veliko olakšanje za Milojevića i stručni štab.

Kapiten Zvezde je odradio trening sa ekipom tokom dana, i biće na raspolaganju treneru, nakon što se po ubrzanom procesu oporavio od povrede.

Na kraju, Dragović je uspeo da se oporavi, i reši pitanje koje je zanimalo sve navijače crveno-belih pred derbi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()