Ovome se nisu nadali: Matić i saigrači dobili poruku od kluba- "svi su na prodaju"

Nevolje u francuskom klubu

25.08.2024. 09:50
  • Podeli:
nemanja matic profimedia-0855261394-65ed6f195162b.webp Foto: Profimedia

Fudbalski klub Lion nalazi se u velikom problemu i kako bi izašli iz teške situacije iz francuskog kluba odlučili su da su svi igrači uključujući i Nemanju Matića na transfer listi.

Usled finansijskih problema velikog francuskog kluba odlučeno je da svi igrači mogu da se prodaju pa su tako svi dobili poruku u kojoj im je to saopšteno.

„Uprava Liona poslala je poruku igračima da su od sada govoto svi na prodaju i da će biti prodati ako neko ponudi sumu novca koja zadovoljava njihove apetite“, prenosi francski L'Ekip.

Jedan od najvažnijih igrača Liona je Nemanja Matić koji je u klub stigao prošle zime iz Rena gde je bio nezadovoljan. Upravo zbog proslavljenog Srbina Lion je uspevao da napravi nešto značajnije rezultate.

Kako prenosi francuski list ideja uprave Liona je da prikupe 100 miliona evra što bi im rešilo finansijske probleme.

Do sada je iz kluba otišao Mamadu Sar za čiji je odlazak u Strazbur Lion dobio deset miliona evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()