Ozbiljna ponuda na stolu, kao i uvek: I golman Barselone na meti Arapa

Čeka nas zanimljv prelazni rok na leto

25.02.2024. 21:58
  • Podeli:
Ter Stegen profimedia-0798879073-64e8b2a44cbb9.webp Foto: Profimedia

Golman fudbalskog kluba Barselona Mark-Andre Ter Štegen mogao bi na kraju sezone da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji, prenosi španski Relevo.

Ter Štegen ima ugovor sa Barselonom do juna 2028. godine, ali španski mediji navode da je rukovodstvo Al Itihada poslalo bogatu ponudu nemačkom golmanu, kao i katalonskom klubu.

Relevo ističe da sportski direktor Al Itihada Ramos Planes nagovora Ter Štegena da prihvati ponudu kluba iz Saudijske Arabije. Takođe, podseća se da se katalonski klub nalazi u finansijskim problemima i da bi mogao da prihvati ponudu za Ter Štegena, koji je jedan od kapitena Barselone.

Španski mediji podsećaju da će Barselonu na kraju sezone da napusti trener Ćavi Ernandes, kao i nekoliko igrača, među kojima su Žil Kunde i Rafinja.

Ter Štegen (31) je član Barselone od 2014. godine, a za katalonski klub je branio na 398 utakmica.

Al Itihad je peti na tabeli Profesionalne lige Saudijske Arabije sa 34 boda.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()