Oženio se u trenerci i postao hit: Novi heroj Real Madrida je totalno nesvkidašnji momak

Odelo ne čini čoveka

18.04.2024. 09:15
  • Podeli:
andrej lunjin-6620c2ee1bd85.webp Foto: AP Photo/Dave Shopland

Andrej Lunjin, golman Real Madrida, postao je heroj nakon što je upisao osam odbrana u revanšu četvrtfinalnog dvomeča sa Mančester sitijem i odbranio dva penala za plasman dalje. Ipak, prvi put je pažnju javnosti skrenuo zbog još čudnije stvari.

Naime, Lunjin je svojevremeno smatrao da odelo ne čini čoveka, a ni mladoženju već – trenerka.

Andrej Lunjin, golman Real Madrida, oženio se marta 2021. godine dugogodišnjom devojkom Anastasijom Tamazovom.

Najveću pažnju je privukla njegova odevna kombinacija jer je golman odlučio da sudbonosno "da" kaže u trenerci.

Fotografije sa ovog događaja su ubrzo postale internet hit, a ni njegova izabranica Anastastija nije bila preterano luksuzno odevena.

"Važan i poseban dan u našem životu. Volim te", kratko je napisao Lunjin kome je očigledno ovo bilo samo još jedno parče papira koje je potpisao.

Lunjin, 22-godišnji golman, član je Real Madrida od 19. juna 2018. godine kada je stigao iz Zorje Luhansk u transferu vrednom 8,5 miliona evra (plus pet miliona bonusa). Debitovao je za Real u Kupu Kralja u porazu od Alkojana u sezoni 2020/2021.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()