Pala odluka: Mančester junajted na kraju sezone prodaje šestoricu fudbalera

Ten Hag planira velike promene u igračkom kadru na kraju sezone, a već je napravio transfer listu

04.04.2023. 10:20
  • Podeli:
Old Traford Mančester junajted_Jon Super AP Tanjug-6419dd32c4bb1.webp Foto: Jon Super / AP / Tanjug

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag odlučio je da se na kraju sezone odrekne šestorice fudbalera Hari Megvajera, Antoana Martijala, Džejdona Sanča, Dina Hendersona, Brendona Vilijamsa i Aleksa Teljesa, prenose britanski mediji.

Mančester junajted je pre dva dana poražen od Njukasla 2:0 i pao je na peto mesto na tabeli Premijer lige. Klub sa "Old traforda" je ovim porazom ugrozio svoj plasman u Ligu šampiona.

Ten Hag planira velike promene u igračkom kadru na kraju sezone, a već je napravio transfer listu na kojoj se nalazi šestorica igrača.

Megvajer je pre četiri godine stigao u Mančester junajted iz Lestera za čak 87 miliona evra, a trenutno je van forme zbog čega je u drugom planu kod Ten Haga iako je kapiten "crvenih đavola". 

Martijal je ove sezone odigrao samo 490 minuta u Premijer ligi, dok je Sančo izgubio mesto u startnoj postavi iako je pre dve godine plaćen čak 85 miliona evra.

Na listi otpisanih nalaze se i golman Henderson, kao i bekovi Vilijams i Teljes. Mančester junajted je za ovih šest fudbalera platio obeštećenje oko 250 miliona evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()