Partizan i TSC izjednačeni u Beleku

Golove na pripremnom meču dali su Urošević i Kuveljić

23.01.2023. 12:13
  • Podeli:
Partizan TSC-63ce6a84595a0.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana i TSC odigrali su nerešeno 1:1 (1:0) u pripremnom meču u turskom Beleku.

Partizan je poveo u 31. golom Slobodana Uroševića iz slobodnog udarca. TSC je izjednačio u 59. minutu pogotkom Nikole Kuveljića.

Igrao se 30. minut, srušen je Belić na 28 metara od gola TSC, a loptu je kao i u prvenstvenom duelu namestio Slobodan Urošević i sjajno pogodio same rašlje gola golmana Ilića, koji nije uspeo da spase gol - 1:0.

Delovalo je da će Petrićev tim lako rešiti nastavak u svoju korist, ali umesto toga Partizan je primio gol u momentima kada je dominirao u polju.

Prvi pravi napad TSC po desnoj strani, gde su kombinovali Cvetković i Jovanović, oplemenjen je dobrim centaršutem na koji je naleteo usamljeni Kuveljić i pogodio bliži ugao gola Lukača - 1:1.

Fudbaleri Partizana će da odigraju još jedan pripremni meč. Od 15.30 sati sastaće se sa Austrijom iz Beča.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()