Partizan ne da kapitena: Marković ostaje u Humskoj?

Ništa od odlaska u Rusiju

24.07.2024. 12:15
  • Podeli:
sveta markovic fk partizan-6682bca45f765.webp Foto: FK Partizan

Kako prenose srpski mediji, Fudbalski klub Partizan neće prihvatiti ponudu Rubina iz Kazanja za Svetozara Markovića.

On je još zimus mogao da se preseli u Rusiju kada je imao ponudu Baltike, ali je tada odbio i ostao u Partizanu.

Kako su prenosili ruski mediji, ponovo je bio na meti tamošnjih klubova, a za njega je zainteresovan Rubin iz Kazanja, koji je spreman da izdvoji oko 1,5 miliona evra.

Klub iz Humske odlučio je da kapitena ne može da pusti za navedenu sumu. Do eventualnih razgovora i pregovora moglo bi da dođe da stigne ponuda od dva miliona.

Podsetimo, ukoliko bi došlo do transfera, pridružio bi se Igoru Vujačiću, sa kojim je nekad činio štoperski tandem u crno-belom dresu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()