Partizan otputovao u Keln sa Pantićem u timu

Keln je ekipa koja ima budžet verovatno četiri puta veći nego Partizan, rekao je Miloš Vazura

05.10.2022. 12:05
  • Podeli:
Fudbaleri Partizana na aerodromu-1664964325096.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana otputovali su u Keln, gde u četvrtak uveče od 21 sat igraju meč 3. kola grupne faze Lige konferencije protiv nemačkog tima.

Trener crno-belih Gordan Petrić računa na 24 fudbalera, a međju njima je i oporavljeni Danilo Pantić, koji je zbog povrede bio van terena od februara.

"Igramo jednu tešku utakmicu sa teškim protivnikom i to u gostima. I utakmica sa Nicom je bila teška, odigrali smo dobro taj meč, a mogli smo i da pobedimo. Imamo malih problema u timu sa povređenim igračima, ali se nadam da će fudbaleri da daju 100 odsto. Ako bude tako možemo da očekujemo povoljan rezultat. Keln je ekipa koja ima budžet verovatno četiri puta veći nego Partizan. Očekujem da se borimo, verujem i naše momke i stručni štab i u dobar rezultat", rekao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura za Tanjug.

Keln vodi u grupi sa četiri boda, dok Partizan ima dva.
 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()