Partizan pobedom protiv Voždovca završio sezonu, navijači protiv uprave

Crno-beli igraju kvalifikacije za Ligu konferencija

27.05.2023. 21:28
  • Podeli:
partizan_starstsport 1-642da6ae75e26.webp Foto: Starssport

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac sa 2:1 u meču poslednjeg kola plej-ofa Superlige Srbije.

Crno-beli su završili sezonu na četvrtom mestu, što je najslabiji rezultat kluba u 21. veku. Naredne sezone nastupaće u kvalifikacijama za Ligu konferencija

Shodno tome ne čudi što su navijači na tribinama pokazali nezadovoljstvo i poslali jasnu poruku Upravi - na trasparentu je pisalo: Pakujte kofere, napustite klub".

Voždovac je sedmi na tabeli, ali to je bilo poznato i pre poslednjeg meča.

Duel koji nije imao nikakav takmičarski značaj doneo je zanimljivu fudbalsku predstavu dva rivala u Humskoj. Partizan je bio bolji u prvom delu kada je postigao dva gola i propustio još nekoliko stopostotnih šansi, a najbolju od svih imao je Riakrdo i Dijabate

U drugom poluvremenu opasniji je bio Voždavac postigao je gol, a i on je propustio nekoliko prilika za izjednačenje.

Golove su postigli Fuseni Dijabate u 25. i Kvinsi Menig u 36. minutu, dok je jedini strelac za Voždovac bio Danilo Teodorović u 79. minutu.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()