Partizan poziva navijače: Besplatno na duel sa Železničarom

Crno-beli su vodeći na tabeli

28.02.2024. 19:30
  • Podeli:
fk partizan, fk imt, superliga srbije - 17 feb 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages (2)-65d0e7793067a.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Partizana i Železničara odmeriće snage 2. marta od 18.30 časova u utakmici 23. kola Superlige Srbije, a crno-beli su na sajtu  objavili da će ulaz na utakmicu subotu biti potpuno besplatan, ali uz prethodno preuzimanje ulaznica na utvrđenim lokacijama.

"FK Partizan je odlučio da ulaz bude besplatan na utakmicu sa ekipom Železničara s tim da svi gledaoci moraju imati svoju ulaznicu. Besplatne ulaznice se mogu preuzeti od četvrtka 29.02.2024. od 12 časova na prodajnom mestu Mercator Centar Beograd - Bulevar umetnosti 4, u četvrtak i petak, radno vreme 10:00 - 18:00 časova. Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Preuzimanje ulaznica na blagajni stadiona Partizan počinje u subotu 02.03.2024. od 14 časova i odvijaće se do početka utakmice", navodi se u saopštenju FK Partizan.

Takođe, crno-beli naglašavaju da shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ili preuzeti ulaznicu, niti biti na stadionu bez pratioca, kao i to da na dan utakmice preuzimanje će se obavljati isključivo na blagajni stadiona FK Partizan.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()