Partizan pregažen u Danskoj od Nodresjelanda sa 5:0

Danci su u potpunosti nadigrali Partizan

24.08.2023. 20:27
  • Podeli:
Nordsjiland Partizan_Ritzau Scanpix AP Tanjug-64e79bf7d542d.webp Foto: Ritzau Scanpix / AP / Tanjug

Fudbaleri Partizana poraženi su u Danskoj od Nordsjelanda sa 5:0 (2:0) u prvoj utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ovakvom igrom tim Igora Duljaja ne bi mogao ni protiv nekog trećeligaša iz Srbije da nadoknadi ovakav zaostatak, pa će mu trebati više od čuda u revanšu za sedam dana u Beogradu. U suprotnom, crno-beli će završiti takmičenje u Evropi u ovoj sezoni.

Golove za domaći tim su postigli Frese u 11. minutu, Ingvartsen u 43. iz penala i 68. iz penala, Viladsen u 73. minutu, dok je konačan rezultat postavio Ilić autogolom u 88. minutu.

Rezultat je mogao da bude još ubedljiviji, da nije bilo golmana Aleksandra Jovanovića, koji je odbranio sijaset stopostotnih šansi domaćeg tima, prenosi Kurir.

Danci su u potpunosti nadigrali Partizan, koji nije stvorio ni jednu poštenu stopostotnu šansu. Na suprotnoj strani, Danci su pogađali stative, promašivali praznu mrežu, a u nekoliko navrata u situaciji 1 na 1 gubili od golmana Jovanovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()