Partizan protiv Lugana juri gol zaostatka iz Beograda: Poslednji evropski voz za crno-bele

Utakmica će biti odigrana večeras od 20.30 časova u Tunu

15.08.2024. 08:56
  • Podeli:
partizan-66b07fa3c252b.webp Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Fudbaleri Partizana večeras gostuju ekipi Lugana u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Lugano je u prvoj utakmici, koja je odigrana pre nedelju dana u Beogradu, pobedio rezultatom 1:0.

"Imamo negativan rezultat iz prve utakmice, nadu da možemo da prođemo, pošto je aktivan rezultat, spremamo se. Svi su zdravi, Mateus Saldanja je počeo da trenira, on je u konkurenciji za tim. Sve nam je jasno, svi znamo šta treba da uradimo, tako se i spremamo", rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević uoči meča sa Luganom.

Utakmica između Lugana i Partizana biće odigrana večeras od 20.30 časova u Tunu.

Pobednik dvomeča između Lugana i Partizana igraće u plej-ofu za LE protiv Bešiktaša, dok će poraženi takmičenje nastaviti u plej-ofu za Ligu konferencija protiv Genta ili Silkerborga.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()