Partizan pušta besplatan ulaz protiv Voždovca: Svako mora da ima kartu u ruci

Ulaznice mogu da se podignu na dve lokacije

08.04.2024. 15:46
  • Podeli:
Stadion Partizana-651298ae17ae6.webp Foto: Profimedia

FK Partizan saopštio je da će ulaz na utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije protiv Voždovca biti slobodan. Crno-beli će, u sredu od 15 časova na stadionu u Humskoj, ugostiti gradskog rivala. 

Kako je saopšteno iz kluba "ulaz će biti besplatan s tim da svi gledaoci moraju imati svoju ulaznicu".

Na sajtu Partizana objašnjeno je gde mogu da se podignu ulaznice u utorak, a ističe se da će u sredu biti moguće preuzeti ulaznice isključivo na blagajni stadiona, od 10 časova do početka utakmice. 

U saopštenju kluba dodaje se da jedna osoba može da preuzme najviše četiri ulaznice uz lični dokument. Ističe se da, shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama da kupe/preuzmu ulaznicu niti da budu na stadionu bez pratioca.

Na kraju se podsećaju vlasnici sezonskih ulaznica da mogu da prisustvuju utakmici jer ona važi i za Kup mečeve. 


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()