Partizan realizovao višemilionski transfer: Saldanja potpisao za Fenerbahče

Brazilac potpisao višegodišnji ugovor sa turskim velikanom

27.05.2024. 14:56
  • Podeli:
Materuš Saldanja-65c89e0f3687a.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Prethodnih dana se mnogo spekulisalo gde će Brazilac Mateuš Saldanja nastaviti karijeru, a sada su sve sumnje otklonjene.

Izjavljivali su prethodnih dana čelnici Partizana da Saldanja može da ide iz kluba ukoliko budu ispoštovani finansijski zahtevi crno-belih vezani za visinu obeštećenja. I po medijima se provlačila cifra od 15 miliona evra.

Prethodno,  Partizan je odbio da proda Saldanju Fenerbahčeu, za deset miliona evra. Uz napomenu, da je Brazilac neophodan crno-belima u borbi za titulu sa Crvenom zvezdom.

Foto: FK Partizan

Brazilac je bio nekoliko nedelja van terena, pa njegova cena nije narasla. S obzirom na to u Partizanu će ipak morati da se zadovolje sa obeštećenjem od deset miliona evra. Koje uopšte nije malo, posebno zbog situcije u kojoj se crno-beli nalaze i činjenice da su teškom mukom obezbedili licencu za evropska takmičenja, upravo zbog problema sa finansijama i ranijim dugovanjima prema igračima.

Saldanja je potpisao višegodišnji ugovor sa Fenerbahčeom, odnosno predugovor, saznaje Sport klub.

Brazilac će i tamo imati milionsku zaradu, pominje se čak cifra od tri miliona evra po sezoni.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()