Partizan se porazom kod kuće oprostio od evro scene

Ništa nije moglo da razmrda ekipu u revanšu, posle 5:0 u prvom meču

01.09.2023. 08:07
  • Podeli:
Partizan Nordsjeland_FKP-64f0faa44e566.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana izgubili su kod kuće od Nordsjelanda rezultatom 1:0 u revanšu plej-ofa Lige konferencija i tako su se duplim porazom od danske ekipe oprostili od Evrope posle samo četiri odigrane utakmice.

Gosti su bili dominantniiji u prvom poluvremenu, a posle nekoliko propuštenih šansi konačno su stigli do vođstva u 30. minutu preko Ibrahima Osmana.

U drugom poluvremenu Partizan je zaigrao ofanzivnije, pokušao je trener Igor Duljaj da razmrda ekipu promenama, ali one nisu dale rezultat.

Partizan je imao samo jednu ozbiljnu šansu koju nije iskoristio rezervista Aldo Kalulu.

U 83. minutu zbog crvenog kartona van igre je morao Nemanja Nikolić koji je ušao samo 12. minuta ranije.

Partizan se posle eliminacije iz Evrope okreće domaćem šampionatu, gde već u nedelju gostuje IMT-u. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()