Partizan se propisno namučio na "krovu": Crno-beli srušili Voždovac u zaustavnom vremenu

Izabranici Igora Duljaja su dva puta vodili, "zmajevi" su ih dva puta stizali, ali je Aranđel Stojković sve rešio u 92. minutu

03.04.2024. 18:56
  • Podeli:
fk partizan, 3 april 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-660d9bc4ca864.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Partizana savlaali su u 28. kolu kao gosti Voždovac sa 3:2 (1:0). Crno-beli su tako stigli do 67. boda u Superligi Srbije, dok je Voždovac ostao na 30 bodova.

Partizan je dva puta vodio, Voždovac dva puta stizao do izjednačenja, a trijumf gostima je nestvarnim golom doneo Aranđel Stojković u drugom minutu zaustavnog vremena.

Golove za Partizan su postigli Samed Baždar u 39. minutu i desni bekovi Aleksandar Filipović u 74. minutu i već pomenuti Stojković.

Za domaćina golove su postigli Mihajlo Nešković u 57. minutu iz penala i Džunior Flemings u 81. minutu.

Pre meča na "krovu", fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su na domaćem terenu ekipu kragujevačkog Radničkog 1923 sa 2:0 (1:0) u utakmici 28. kola Superlige Srbije. Mladost je posle ove pobede zauzela sedmo mesto sa 40 bodova, dok četiri boda više ima Radnički na šestoj poziciji.

Golove za domaći tim danas su postigli Marko Veličković u 12. minutu i Žarko Udovičić u 50. minutu. U narednom kolu nacionalnog šampionata klub iz Lučana biće gost ekipe Javora, dok fudbaleri Radničkog na svom stadionu dočekuju ekipu subotičkog Spartaka.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()