Partizan tone sve dublje: Ko krade lopte u Humskoj?

Bizaran problem u Humskoj

29.09.2024. 16:00
  • Podeli:
Stadion Partizana-651298ae17ae6.webp Foto: Profimedia

Fudbalski klub Partizan se suočava sa velikim problemima u poslednje vreme, a sada se desila još jedna situacija koja je šokirala crno-bele.

Naime, ljudi u Humskoj moraće da se bave i time ko je ukrao lopte namenjene mlađim selekcijama kluba.

Pokrenuta je interna istraga, pošto je nestalo 35 lopti od ukupno 50, koliko je kupljeno u avgustu, piše "Telegraf".

Kada se bude ušlo u trag vinovnicima ovog slučaja, imena će biti javno objavljena, a nije isključeno da sve završi i na sudu.

Partizanu, koji proživljava teške dane, nisu mogli da zaobiđu ni ovakvi bizarni problemi.

Podsećanja radi, za ponedeljak je zakazana promocija novog trenera crno-belih , Sava Miloševića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()