Partizan nije iskoristio priliku - uzeo samo bod kod kuće

Crno-beli nisu dozvolili protivniku iz Francuske da se razigra u Beogradu

15.09.2022. 23:19
  • Podeli:
Partizan Nica_FKP.jpg Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno utakmicu 2. kola Lige koferencija, kod kuće sa Nicom 1:1 (0:1).

Gosti su poveli već u 2. minutu golom Džoa Brajana, a izjednačio je, i konačan rezultat postigao, krilni napadač Partizana Fuseni Dijabate u 60. minutu.

Crno-beli su tokom većeg dela meča bili ravnopravan, ako ne i bolji rival od francuskog predstavnika, ali nisu uspeli da realizuju šanse, Jednom je priliku imao Bibras Natho , a drugi put najbolji strelac tima Rikardo Gomeš

Dobra stvar za tim iz Humske je što pod novim trenerom Gordanom Petrićem i dalje ne zna za poraz i ima skor od pet pobeda i četiri pobede u svim takmičenjima.

Uprkos dobroj partiji i prihvatljivim rezultatima Partizan ovog puta nije mogao da se pohvali posetom. Na tribinama u Humskoj, prema informacijama iz kluba, sedelo je 9.126 gledalaca.

Keln ubedljiv protiv Slovačkog

U drugom meču D grupe Lige konferencija Keln je na svom terenu savladao Slovačko sa 4:2 (2:0). Golove za domaćina postigli su Adamjan, Dic i dvostruki strelac Ljubičić, dok su pogotke za goste dali Kalabiška i Petržela.

Posle dva odigrana kola Keln ima četiri boda na vrhu, slede Nica i Partizan sa po dva, a Slovačko ima jedan bod.

Mečevi grupne faze Lige konferencija nastavljaju se 6. oktobra kada će Partizan gostovati Kelnu, dok će Slovačko ugostiti Nicu.

LIGA KONFERENCIJA
D grupa, 2. kolo
Partizan - Nica 1:1 (0:1)
Dijabate 60'' - Brajan 2''
Keln - Slovačko 4:2 (2:0)
Adamjan 10'', Dic 42'', Ljubičić 65'' (p), 74'' - Kalabiška 49'', Petržela 52''

TABELA
1. Keln 2 1 1 0 5:3 4
2. Nica 2 0 2 0 2:2 2
3. Partizan 2 0 2 0 4:4 2
4. Slovačko 2 0 1 1 5:7 1

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()