Pavlović debitovao za Milan u porazu od Parme

Pavlović je odigrao ceo meč za Milan i dobio je žuti karton, a Luka Jović je šansu dobio u 86. minutu

24.08.2024. 21:15
  • Podeli:
strahinja pavlović-66ca2931eaa35.webp Foto: Massimo Paolone/LaPresse via AP

Srpski fudbaler Strahinja Pavlović debitovao je za Milan u porazu rezultatom 1:2 na gostovanju povratniku u Seriju A Parmi. 

Denis Man je već u drugom minutu doveo Parmu u vođstvo posle dodavanja Emanuelea Valerija. Izjednačio je Kristijan Pulišić u 66. minutu, a Rafael Leao je bio asistent. Prvu pobedu Parmi u Seriji A posle tri i po godine doneo je rezervista Mateo Kanćeljeri u 77. minutu posle asistencije Pontusa Almkvista. 

Pavlović je odigrao ceo meč za Milan i dobio je žuti karton, a Luka Jović je šansu dobio u 86. minutu.

Milan posle dva odigrana kola ima samo bod na kontu, dok Parma ima četiri. 

U drugom meču igranom u isto vreme Udineze je predvođen Florijanom Tovenon savladalo Lacio rezultatom 2:1. Toven je u petom minutu asistirao Lorencu Luki, a u 49. je postigao gol. 

Udineze je od 68. minuta igrao sa igračem manje, pošto je zbog dve javne opomene isključen Hasan Kamara, a Lacio je poraz ublažio golom rezerviste Gustava Isaksena u 90+5. minutu. Posle dva kola Udineze ima četiri, a Lacio tri boda. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()