Pešić radi "kontra navoj": Ko mene osporava, ja mu vratim na drugi način

Aleksandar je predvodio Zvezdu do pehara Kupa Srbije

26.05.2023. 08:05
  • Podeli:
Aleksandar Pešić_FKCZ-640799aebb6c3.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su osvojili duplu krunu treći put u nizu. Taj uspeh koji nikada ranije nikome u Srbiji nije uspeo ostvaren je u finalu Kupa Srbije kada su crveno-beli pred svojim navijačima slavili protiv Čukaričkog sa 2:1. Junak meča, sa dva gola, bio je Aleksandar Pešić.

"Mi Srbi smo težak, ali pošten narod. Ja uvek radim, što se kaže, u kontra navoj. Ko mene osporava, ja vraćam na drugi način. Ovo radim zbog sebe, porodice i navijača. Zahvaljujem im se na podršci. Nadam se da ćemo nastaviti da osvajamo trofeje", bila je prva izjava Aleksandra Pešića posle dva gola u finalu Kupa Srbije i osvajanja novog pehara, a prenosi TV Arena sport.

Igrači Zvezde uvek podminju navijače i da su im oni vetar u leđa, tako je bilo i sada:

"Oni nas održavaju i kad je dobro i kad igramo malo slabije, znaju da nas istrpe. Nadam se da im mi to vratimo na lep način, a pobedu i golove bih posvetio porodici",  dodao je Pešić.

Dva gola u finalu nisu mala stvar.

"Bitna dva gola, nema šta. U prvom mandatu u Zvezdi nisam uspeo da osvojim duplu krunu, ali mi se sad san ostvario. Uz to sam postigao dva gola u finalu, tako da mi je puno srce. Da se ne vraćam u prošlost, bilo je tako i kad se lomila titula, ali to očigledno neki brzo zaborave. Međutim, podsećam ih na svoj način", dodao je Pešić.

I šta sada?

"Želim da se spremimo što bolje za sledeću sezonu i da napravimo nove uspehe", istakao je Pešić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()