Piksi bez Tadića i Kostića počinje meč u Budimpešti

Utakmica na "Puškaš Areni" počinje u 20.45 sati

14.10.2023. 19:50
  • Podeli:
Tan2023-09-0614483235_0 dragan stojković piksi foto vladimir šporčić-64f880a9bc827.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u Budimpešti u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv domaće Mađarske.

Srpski tim ima priliku za revanš Mađarskoj od koje je izgubio u Beogradu (1:2), ali ima i imperativ pobede kako bi nastavio trku za Evropsko prvenstvo.

Na pet utakmica u dosadašnjem toku kvalifikacija Srbija je ostvarila tri pobede uz po remi i poraz, ima deset poena na drugom mestu kao i prvoplasirana Mađarska koja ima meč manje.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi za duel sa Mađarima ostavio je kapitena Dušana Tadića i Filipa Kostića na klupi.

Srbija će igrati u formaciji 3-4-2-1: Vanja Milinković-Savić - Milenković, Eraković, Pavlović - Terzić, Gudelj, Lukić, Živković - Gaćinović, Sergej Milinković-Savić- Mitrović.

Utakmica na "Puškaš Areni" počinje u 20.45 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()