Piksi je prošlost: Joakim Lev novi selektor Srbije?

Bombastična vest se danass pojavila u srpspkoj javnosti

27.06.2024. 11:17
  • Podeli:
Joakim Lev-1666609065749.webp Foto: Profimedia

Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuju brojne promene, kako u samom timu, tako i van njega.

Očekuje se da brojni funkcioneri napuste svoje fotelje, ali ono što javnost najviše zanima jeste ko će biti novi selektor posle otkaza Draganu Stojkoviću koji je tema od momenta eliminacije naše zemlje sa Evropskog prvenstva i neuverljive predstave na turniru.

Za sada je sve na domenu spekulacija, ali "Republika" donosi bombastičnu informaciju da bi selektorsku funkciju mogao da preuzme čuveni nemački strateg Joakim Lev.

Iskusni trener je 15 godina predvodio reprezentaciju Nemačke i 2021. je napustio klupu ove selekcije.

Još uvek nema nikakve potvrde, a ostaje da vidimo šta će biti sa ovom informacijom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()