'Piksi je trebalo da otera Tadića': Ni Dragiša Binić nije štedeo krah Orolova na EURO

Legendarni fudbaler o ispadanju Srbije sa EURO

29.06.2024. 11:43
  • Podeli:
dragiša binić, 22 dec 2023 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-66686a44a1e54.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je takmičenje već u grupnoj fazi EURO, nakon što su Orlovi osvojili svega dva boda. Nakon kraha našeg tima, mnogi su osuli paljbu po igračima i Draganu Stojkoviću Piksiju. Među njima je i Dragiša Binić.

Dragiša Binić je gostovao na "Sport klubu", gde je ukazao na razloge kraha Srbije na EURO 2024.

Kako je legendarni fudbaler istakao, problem za Orlove je krenuo već na odlasku u Nemačku.

"On je tako daleko otišao, a mi smo ušli u pogrešan avion... hrvatski. Mi smo u startu napravili grešku, ušli smo u avion sa oznakama druge države, to je loš početak koji je zatrpan i o kom se ćuti, već smo u problemu", počeo je Binić.

Zatim je prokomentarisao i izjavu Dušana Tadića nakon utakmice protiv Engleske.

"Odlazimo tamo sa dozom ljutnje, kao da nas neko čeka na zicer da napravimo problem. Pojavljuje se izjava kapitena. Znam Piksija, odrasli smo zajedno. Nema šanse da ga ne bi oterao. I trebalo je da ga otera! Ja, znate mene, kakav sam bio, pa nisam imao takve ispade", kazao je on.

Za kraj, istakao je da srpski navijači ovo nisu zaslužili.

"Najviše me boli što je narod koji voli fudbal odvojio 'od usta' da ode tamo, doveli su decu, dolazili u probleme, tukli se sa drugim navijačima, gledali, mučili se... I onda još to. Ja i dalje ne znam šta je pravi razlog, zašto se onako igralo", zaključio je Binić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()