Pjanić o Bufonu: Bio si idol, uzor, kapiten, ali još više jedna posebna osoba

Reprezentativac BiH oprostio se, biranim rečima, od velike karijere italijanskog golmana

03.08.2023. 09:52
  • Podeli:
miralem-pjanic-atb-wenn-pixsell.jpg

Legendarni Đanluiđi Bufon objavio je kraj svoje karijere u 45. godini.

Poruke Bufonu poslali su njegovi brojni saigrači i rivali, a među njima je i reprezentativac BiH Miralem Pjanić.

"Beskorisno je sumirati šta si sve osvojio, spisak bi bio predugačak. Beskorisno je pokušavati da objasnim šta si mi značio kao kapiten, bilo bi nemoguće pronaći prave reči.

Nepotrebno je brojati ljude koji su se zaljubili u ovu igru ​​zahvaljujući tebi, bilo bi previše.

Ali želim da ti kažem jednu stvar: Bio si idol, uzor, kapiten, ali još više od toga jedna posebna osoba. Ti si jedinstven Điđi, hvala ti za sve emocije", napisao je poruku Pjanić na društvrenim mrežama čuvenom italijanskom golmanu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()