Pljušte optužbe iz Partizana: Sudija Ilić nas perfidno pokrao, razmislićemo hoćemo li igrati Kup

Iz Humse ozbiljno izvređali delioca pravde na 173. "večitom derbiju"

21.04.2024. 09:54
  • Podeli:
sudije pavle ilić, levo, i svetozar marković, 173 večiti derbi, 20 april 2024 - foto Dusan Milenkovic ATAImages-6624c478c740c.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Partizan u 173. "večitom derbiju" (3:2), a crno-beli su posle meča osuli drvlje i kamenje na glavnog sudiju ovog duela.

"Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. večiti derbi", saopštili su crno-beli posle poraza od Zvezde.

"Čovek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč u kome smo u većem delu bili bolji tim i imali vođstvo", navode iz Humske.

Dodaje se da će iz tog razloga, fudbalski klub Partizan u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom.

"Ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu", poručuju iz Partizana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()