Po treći put u karijeri: Aleksandar Stanojević ponovo na klupi Partizana?

Dogovoreni su svi uslovi sa upravom crno-belih

07.06.2024. 10:36
  • Podeli:
Aleksandar Stanojević-63c6fa7363ecc.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbalski stručnjak Aleksandar Stanojević naredne sezone po treći put u karijeri biće trener Partizana.

Kako je preneo Telegraf, trofejni steučnjak je skoro sve dogovorio sa Upravom i sledeće nedelje će preuzeti crno-bele.
Sezonu je kao trener Partizana završio Albert Nađ, koji je nasledio Igora Duljaja.

Izuzev kluba iz Humske, vodio je još četiri kluba iz Kine-Dalijen Aerbin, Peking Guan, Peking Enterprajs i Peking Rene, zatim izraelski Makabi iz Haife, te turski Konjuspor.

Stanojević je u svom prvom mandatu u Partizanu osvojio dve titule, Kup Srbije, a uspeo je da uvede crno-bele u grupnu fazu Lige šampiona, dok je u drugom mandatu bio drugi iza Crvene zvezde sa 98 osvojenih bodova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()