Bohum u šoku, Nemačka u neverici: Devet osoba povređeno u napadu kiselinom

Tokom akcije povređeni su i policajci i vatrogasaci koji su došli u kontakt sa toksičnom materijom

01.07.2024. 10:16
  • Podeli:
starački dom, nemačka, požar u staračkom domu - profimedia-65e58d9c74721.webp Foto: Profimedia

Devet osoba povređeno je kada ih je muškarac poprskao kiselinom u jednom kafiću u Bohumu, na istoku Nemačke. Incident se dogodio u 15.25 u nedelju, kada je muškarac ušao u baštu kafića i isprskao kiselinom muškarca koji je sedeo za stolom, kao i ženu koja je sedela sa njim i konobaricu.

Napadač je otišao, međutim uhapšen je vrlo brzo nedaleko od kafića, prenosi CNN.

Tokom operacije povređena su i četiri policajca i dvojica vatrogasaca koji su došli u kontakt sa kiselinom.

Za sada se ne zna šta je bio motiv napada, a muškarac koji je prvi napadnut ima, navodi se, veoma ozbiljne povrede.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()