Pobeda Partizana nad Novim Pazarom: Kvalifikacije za Ligu šampiona u teoriji

Strelci za crno-bele bili su Zlatan Šehović u drugom i Rikardo Gomeš u 82. minutu.

08.05.2023. 23:18
  • Podeli:
fkpnpz17039NASLOVNA-6459671872614.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su večeras Novi Pazar 2:0 (1:0) u utakmici četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije. 

"Veoma važna tri boda, što se tiče rezultata mogu da budem zadovoljan, ali što se tiče igre može i mora mnogo bolje," rekao je trener fudbalera Partizana Igor Duljaj.

Strelci za crno-bele bili su Zlatan Šehović u drugom i Rikardo Gomeš u 82. minutu. 

"Brzo smo postigli gol, ali smo posle ušli opušteno, što mi se nije svidelo i igračima sam rekao na poluvremenu ukoliko tako nastave možemo da imamo problem, pa smo u nastavku dodali gas", izjavio je Duljaj.

Partizan je tri kola pre kraja četvrti na tabeli sa 64 boda, četiri manje od TSC-a i Čukaričkog i šanse za plasman u kvalifikacije za Lige šampiona su u domenu teorije.

Duljaj je dodao da, uprkos tome što više plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona nije u njihovim rukama, ekipa će igrati do kraja i boriti se dok postoji šansa. 

"Na nama je da igramo i da pokušamo da dobijemo sve utakmice do kraja, pa šta bude", istakao je Duljaj i dodao da vidi "sliku igre koju želi" i da ima još dosta prostora za napredak.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()