Počele promene u Junajtedu: Izvršni direktor stigao iz Mančester sitija

Klub je odlučan da vrati fudbal i igru na teren, piše u saopštenju kluba

21.01.2024. 12:55
  • Podeli:
Omar Berad-65ad06127992b.webp Foto: Profimedia

Mančester junajted potvrdio je da će novi izvršni direktor ekipe sa "Old traforda" da bude Omar Berada (46), prenosi "Skaj sports".

Berada je na funkciji izvršnog direktora Mančester junajteda zamenio Ričarda Arnolda, koji je napustio engleski klub krajem prošle godine.

Berada je osam godina proveo Mančester sitiju. Britanski mediji navode da je Španac bio jedan od ključnih funkcionera u uspesima ekipe sa "Etihada". Sa mnogo uspeha prethodno je radio i u Barseloni.

"Skaj sport" ističe da je odluku o dovođenju Berade doneo Džim Retklif, u dogovoru sa vlasnicima Džoelom i Avramom Glejzerom. Izvor je naveo da Berada nije mogao da odbije ponudu čim je čuo za interesovanje Junajteda, ali i zbog impresivnog načina na koji je 25 odsto kluba prodato Džimu Retklifu.

 

"Klub je odlučan da vrati fudbal i igru na teren, a Omarovo imenovanje predstavlja prvi korak na tom putovanju. Kao jedan od najiskusnijih fudbalskih zvaničnika u vrhu evropskog fudbala, Omar donosi bogatu fudbalsku i komercijalnu ekspertizu, sa dokazanim iskustvom uspešnog rukovođenja i strašću da pomogne u uvođenju promena", navodi se, između ostalog, u saopštenju Mančester junajteda.

Klub sa Old traforda se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli Premijer lige sa 32 boda.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()