Pogba baš nema sreće: Bolovanje do kraja marta

Dok je Francuz povredio desnu nogu, Leonardo Bonući ima problem sa levom

13.03.2023. 13:41
  • Podeli:
paul-pogba-juventus.jpg

Fudbaler Juventusa i francuski reprezentativac Pol Pogba odsustvovaće van terena do kraja marta zbog povrede butnog mišića, prenose italijanski mediji.

Pogba se povredio u nedelju na treningu uoči meča sa Sampdorijom u 26. kolu Serije A. Na utakmici sa Sampdorijom povredio se i Leonardo Bonući, koji je zamenjen u poluvremenu.

Juventus je saopštio da su Pogba i Bonući u ponedeljak ujutru obavili detaljne lekarske preglede.

"Bonući ima problema sa povredom leve noge, njegovo zdravstveno stanje će se svakodnevno pratiti. Pogba je zaradio povredu butnog mišića desne noge. On je već počeo sa procesom rehabilitacije kako bi se što pre priključio takmičarskim aktivnostima", saopšteno je iz Juventusa.

Italijanski mediji navode da će Pogba moći da se vrati na teren krajem marta posle reprezentativne pauze, dok još nije poznato kada će Bonući moći da zaigra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()