Pogba pozitivan na doping testu: Preti mu ozbiljna kazna

Pogba (30) je član Juventusa od 2022. godine.

11.09.2023. 20:08
  • Podeli:
Pol Pogba_Paul Pogba_Foto Reuters-63f67a4da2957.webp Foto: Reuters

Fudbaler Juventusa Pol Pogba bio je pozitivan na testosteron na standarnom doping testu koji je napravljen posle meča Udineze i torinskog kluba, koji je odigran 20. avgusta, prenosi danas Gazeta delo Sport.

Juventus je tada pobedio 3:0, a Pogba je ceo meč presedeo na klupi za rezerve. 

Francuski fudbaler je bio jedan od igrača, koji su nasumično izvučeni da se podvrgnu doping testovima.

Italijanski mediji navode da će Pogba morati da uradi drugi test uzorak. 

Fudbaleru Juventusa preti četvorogodišnja suspenzija u slučaju da i drugi uzorak pokaže da je Pogba pozitivan na testosteron.

Pogba (30) je član Juventusa od 2022. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()