Pogledajte kako izgleda vila u kojoj će Ronaldo živeti u Saudijskoj Arabiji

Portugalac napustio fudbal u Evropi

04.01.2023. 15:01
  • Podeli:
Tan2023-01-0319501474_1 Kristijano Ronaldo AP PhotoAmr Nabil-63b57c85a0593.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Amr Nabil

Portugalac Kristijano Ronaldo juče je zvanično predstavljen kao novi igrač saudijskog Al Nassra, te tako postao najplaćeniji fudbaler sveta.

Posebno je zanimljivo medijima bilo gde će Ronaldo živeti tokom svog boravka u Saudijskoj Arabiji.

Dejli Mejl piše da će Ronaldo živeti u Rijadu, glavnom i najvećem gradu Saudijske Arabije, a dvorac u kojem će boraviti ima čak osam spavaćih soba, ali i tri manje vile u istom dvorištu. Tako će Portugalac moći da ugosti celu ekipu Al Nassra ako baš poželi.

Osim toga, dvorac je procenjen na 14 miliona evra, a ima i olimpijski bazen i vodopad odmah na ulazu u kuću.

Nalazi se u Al Muhamadijahu, jednom od najprestižnijih kvartova u Rijadu, a Ronaldova deca ići će u internacionalnu školu u Al Nahelu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()