Pojačao se Everton: Ešli Jang stigao u Liverpul

Premijeru će imati protiv Aleksandra Mitrovića

13.07.2023. 15:10
  • Podeli:
Ešli Jang1-64aff752499ce.webp Foto: Profimedia

Bivši engleski fudbalski reprezentativac Ešli Jang (38) potpisao je ugovor sa Evertonom do 30. juna 2024. godine, saopštio je klub iz Liverpula.

Jang je u Everton stigao kao slobodan igrač, jer mu je nedavno istekao ugovor sa Aston Vilom. On je prvo pojačanje kluba iz Liverpula u letnjem prelaznom roku.

Jang je pre Aston Vile igrao za Inter, Mančester junajted i Votford. On je prošle sezone odigrao 32 meča za klub iz Birmingema.

Jang je za reprezentaciju Engleske od 2007. do 2018. nastupio na 39 utakmica i postigao je sedam golova.

Everton će u 1. kolu nove sezone u Premijer ligi 12. avgusta na svom terenu igrati sa Fulamom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()