Pojavio se snimak motivacionog govora Van Dajka deci Liverpula: Napadamo zajedno

Madi mogu sve kad im daš poverenje

01.03.2024. 19:09
  • Podeli:
Liverpul deca-65e2149c617bb.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Duel Liverpula i Sautemptona u FA kupu (3:0) i dalje je tema sportskih medija širom sveta, a sada se pojavio i snimak govora koji je Virdžil van Dajk održao igračima pre izlaska na teren.

Odluka Jirgena Klopa da na teren u osmini finala FA Kupa izvede tim pun mladih nada Liverpula otvorila je brojne teme. U proseku je tim imao 23 godine, a do kraja meča je podmlađen izmenama.

"Pomažite jedni drugima, gurajte jedni druge. Držite se zajedno šta god da se dešava momci. Uživajte, budite hrabri, puni samopouzdanja, šta god da radite. Branimo se zajedno i napadamo zajedno. Idemo", smireno je bodrio kapiten mlade igrače.

A oni su radili sve što im je rekao i na kraju savsim zasluženo slavili.

Navijači Liverpula su oduševljeni kratkim govorom koji je Holanđanin održao igračima, a Van Dajk je nakon meča rekao da će se "pobrinuti da mladi igrači nastave da rade naporno na svom putu ka prvom timu".

"Bila je ovo velika noć za sve njih i treba u tome da uživaju. Svi oni imaju kvalitet i mogu da igraju dobar fudbal, ali važno je da kvalitet pokažeš na samom startu. Pogledajte Treja, ima samo 16 godina", rekao je između ostalog Van Dajk.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()