Poketino: Očajnički želim da osvojim Liga kup sa Čelsijem

Čelsi se plasirao u finale Liga kupa, pošto je sinoć na svom terenu pobedio Midlsbro

24.01.2024. 10:47
  • Podeli:
Maurisio Poketino-6446535272e97.webp Foto: Profimedia

Menadžer Čelsija Maurisio Poketino izjavio je da da "očajnički" želi da osvoji Liga kup sa londonskim fudbalskim klubom, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Čelsi se plasirao u finale Liga kupa, pošto je sinoć na svom terenu pobedio Midlsbro 6:1 u revanš meču polufinala ovog takmičenja. U prvoj utakmici bilo je 1:0 za Midlsbro.

"Očajnički želim da osvojim trofej ovde. Za godinu i po dana u Parizu osvojili smo tri trofeja i želimo jedan ovde. Očajnički želim pobedu, naravno", rekao je Poketino.

Čelsi će u finalu 25. februara na Vembliju igrati sa boljim iz dvomeča između Fulama i Liverpula. Liverpul je u prvom meču slavio sa 2:1, a revanš je večeras u Londonu.

"Na neki način ovo je neverovatno dostignuće. Mislim da je to bio cilj kad smo počeli, bez Lige šampiona, bez Lige Evropa, bez Lige konferencija, da od gotovo nule napravimo tim. Naravno, to je bio cilj, da budemo na Vembliju u februaru", rekao je menadžer Čelsija.

Poketino je istakao da je najvažnije da Čelsi osvoji Liga kup.

"Moramo da odamo priznanje ekipi, pošto je ovo tim u kome ogroman broj igrača možda do sada nije igrao na Vembliju. To je važno za klub, važno je za nas i u ovom procesu da izgradimo tim", zaključio je Poketino.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()