Pol Pogba opet u problemu: Francuz van tima zbog povrede

Nije se naigrao ove sezone u Juventusu, a propustio je i Svetsko prvenstvo sa Francuskom

12.03.2023. 15:41
  • Podeli:
paul-pogba-tanjug-laprese-via-ap.jpg

Pol Pogba nikako da uhvati ritam. Fudbaler Juventusa je pre nekoliko dana bio udaljen sa treninga zbog narušavanja discipline, a u nedelju neće igrati meč protiv Sampdorije u 26. kolu Serije A zbog povrede mišića. 

"Pogba nije pozvan da bude deo tima zbog problema sa mišićima, koje je osetio tokom treninga jutros", navodi se u saopštenju kluba iz Torina.

Juventus je objavio spisak fudbalera koji konkurišu za meč sa Sampdorijom, a na njemu nema zbog povreda i suspenzija Anhela di Marije, Federika Kjeze, Aleksa Sandra i Mojze Kena. Reprezentativci Srbije Dušan Vlahović i Filip Kostić biće u konkurenciji za sastav Juventusa.

Ekipu Sampdorije sa klupe predvodi srpski trener Dejan Stanković.

Utakmica između Juventusa i Sampdorije biće odigrana večeras od 20.45 časova u Torinu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()