Pol Pogba propušta Svetsko prvenstvo

Pošto oporavak nije išao planiranim tokom, fudbaler Juventus je početkom septembra morao na operaciju

31.10.2022. 12:06
  • Podeli:
Pol Pogba-1664111516196.webp Foto: Profimedia

Francuski fudbalski reprezentativac Pol Pogba (29), član Juventusa, zbog povrede butnog mišića propustiće predstojeće Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, prenosi italijanska "Gazeta delo sport".

Pogba se u letnjem prelaznom roku posle šest godina vratio iz Mančester junajteda u Juventus, ali je pre tri meseca tokom priprema povredio desno koleno. Francuski fudbaler je tada odlučio da ne ide na operaciju kako bi sačuvao šanse da se nađe na Mundijalu.

Međutim, pošto oporavak nije išao planiranim tokom, Pogba je početkom septembra morao na operaciju.

Italijanski mediji podsećaju da je francuski fudbaler planirao da se krajem oktobra vrati na teren, ali je igrač Juventusa doživeo povredu butnog mišića zbog koje će morati na novu pauzu.

"Gazeta" ističe da ne postoje šanse da Pogba zaigra na Mundijalu. Francuska će u Kataru igrati u grupi sa Australijom, Tunisom i Danskom.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()